Walraven Sax voegt AIX Rosé toe aan haar assortiment

Walraven Sax kondigt aan per 1 januari 2017 de nieuwe exclusieve distributeur te worden van AIX Rosé in Nederland. AIX is als premium lifestyle brand een perfecte toevoeging in het Walraven Sax assortiment.

Eric Kurver, Eigenaar Maison Saint Aix licht toe: “Vanaf begin 2010 is AIX succesvol gelanceerd in Nederland. In deze 7 jaar, waarin AIX is doorgegroeid tot een gevestigd merk, is de tijd aangebroken om met het merk AIX aan te sluiten bij de gevestigde orde. Wij hebben in Walraven Sax de juiste partner gevonden die AIX nog verder in de markt kan versterken. We zijn er trots op dat AIX binnenkort deel uitmaakt van een prachtig portfolio van prachtige Champagnes en internationale top wijnhuizen”.

Bart Gijtenbeek, Managing Director van Walraven Sax is opgetogen: “Het is altijd bijzonder als je de top mag vertegenwoordigen. Met AIX Rosé halen we het meest bekroonde en een bijzonder sterk merk binnen. Een merk dat ook zeer goed past binnen ons portfolio. Wij zien nog veel groei mogelijkheden in de horeca als wel bij de zelfstandige slijterijen en kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking”.

Over AIX

AIX rosé wordt in de wijngaarden van de Provence in Frankrijk met veel liefde en kennis gemaakt door een Nederlander. Enthousiaste wijnkenner en -liefhebber Eric Kurver, woont bijna 15 jaar met zijn familie in Frankrijk en heeft hier zijn eigen wijndomein van 75 Hectare. Oorspronkelijk Domaine La Grande Séouve, maar sinds de overname door Eric, is de naam omgedoopt in Maison Saint Aix. Hiervandaan komt de AIX rosé, inmiddels al welbekend en met goud bekroond.  AIX Rosé, de heerlijk drinkbare rosé uit de Provence, wordt inmiddels succesvol geëxporteerd naar meer dan 25 landen waaronder Amerika, Engeland, Nederland, Duitsland, Spanje, Zwitserland, Singapore en Australië.

Over Walraven Sax
Walraven Sax is opgericht in 1823, gesitueerd in Breda en importeur van wijnen van absolute wereldklasse zoals Louis Roederer Champagne, Torres, Joseph Drouhin, Fonseca, Marqués de Riscal, Trimbach, Gallo Family Vineyards, Barefoot en prachtige spirit producten als Bushmills, Jose Cuervo, Amarula, Pallini, Ouzo12 en Nonino. Walraven Sax heeft een uitgebreid portfolio van omzet verhogende diensten en een solide reputatie in de markt betreffende het leveren van goede kwaliteit.

Voor meer informatie of vragen: 

Walraven Sax

Bart Gijtenbeek, Managing Director

Prinsenkade 5, 4811 VB Breda - Postbus 2069, 4800 CB Breda

Telefoon:            076 525 64 80
Email:                 customerservices@walravensax.nl

Maison Saint Aix

Eric Kurver, Managing Director

Domaine de la Grande Séouve - 13490 Jouques en Provence – Frankrijk

Telefoon:            +33 4 42 67 60 87
Email:                 eric@aixrose.com
Internet:             www.aixrose.com