Torres Wine & Culinary International Forum

Torres Wine & Culinary International Forum
Van 8 tot en met 10 oktober vond het 3de Wine & Culinary International Forum van wijnhuis Torres in Barcelona plaats. Dit Forum is een unieke bijeenkomst met de focus op partnership tussen wijn en gastronomie. 

Torres is de hoofd sponsor van dit forum waar belangrijke sommeliers, chefs en journalisten van over de hele wereld samen komen om te discussiëren over de interactie tussen eten en wijn. Dit gebeurde tijdens deze dagen door verschillende workshops, show cooking en conferences. Vanuit Nederland mochten we 5 personen afvaardigen naar dit unieke evenement. Hieronder een indruk van het evenement door onze deelnemers uit Nederland.

Ronald Opten - Maître-Sommelier Amstel Amsterdam
“Het was inspirerend met interessante presentaties en panel discussies. Daarnaast was ik in de gelegenheid om de heer Miguel Torres Sr. persoonlijk te ontmoeten en heb ik een goed beeld gekregen van het gehele assortiment.”

Davey van Limburg - Food & beverage manager Apollo hotels & Resorts Papendrecht
“Het Wine & Culinary International forum was een zeer inspirerende bijeenkomst waar alles werd besproken rondom trends en ontwikkelingen in de wijn wereld.”

Cees van Casteren - Journalist / Master of Wine
“Het was absoluut fantastisch! Ga er nog meer over schrijven!”

Sharon Jacky van Lokhorst - Hoofdredacteur WINELIFE Magazine
“Twee dagen lang aan een chique wijninfuus, geweldige gerechtjes proeven én lezingen bijwonen van mensen die er toe doen in ons vak. Van Masters of Wine en 's werelds beste sommeliers tot beroemde chefs en wijnschrijvers. Dat is dus een feestje. Niet in de laatste plaats door de organisatie van dit alles: het sympathieke Bodegas Torres. Leerzaam, leuk en vooral héél erg lekker!”

Marije Beucker Andreae - Marketing & Sales Manager WINELIFE magazine
“Het was werkelijk geweldig! Het congres had een intensief programma met veel uiteenlopende sprekers. Zo fantastisch georganiseerd en wat een wijnen en wát een fantastische wine&food pairing.”