Oktober = Torres maand!Oktober staat de hele maand in het teken van Torres. Een bomvolle maand met vele activiteiten;

- Interne kick off met educatieve borrel
- Scherpe acties in alle kanalen (o.a. actie op alle icoonwijnen van Torres)
- Win actie: uniek gesigneerde fles Mas La Plana
- Zichtbaarheid van het merk op verschillende websites van journalisten
- Presentje bij klantbezoeken; Catalaanse specialiteit
- Sampling mailing naar top 10 pers
- Social Deal promotie met Torres wijnen


Nr 1 of The World’s Most Admired Wine Brand 2017!
Torres is door het prestigieuze Engelse wijnmagazine Drinks International verkozen tot ’s werelds meest gewaardeerde wijnmerk in 2017.

Ieder jaar vraagt Drinks International aan wijnprofessionals vanuit de hele wereld om hun mening te geven over de beste wijnmerken. Criteria hierbij zijn: consistentie of verbetering in kwaliteit, typiciteit van de regio, marketingstrategie, verpakking etc. Met deze antwoorden stelt Drinks International  jaarlijks een lijst samen van de 50 meest gewaardeerde wijnmerken.

Voor de derde keer staat Torres op de eerste plaats van ‘World’s Most Admired Wine Brands’. Met de eerste plek op de lijst laat Torres beroemde namen achter zich als Penfolds, Concha y Toro en Château Margaux. Torres bestaat al bijna 150 jaar en is nog steeds een familiebedrijf. Het wordt op dit moment geleid door de vijfde generatie Torres. Deze eerste plek is een erkenning voor hun continue inspanning om eerste kwaliteit wijn te leveren, beginnend in de wijngaard en eindigend bij de klant in het glas.

Wil je meer weten over de wijnen van Torres, neem dan contact op met je wijnadviseur of bel naar onze afdeling Customer Services op tel: 076 5256480.