Opa rijdt rally in lease auto

Donderdag 21 september organiseerden de partners van DoSocial een autorally met ruim 250 Eindhovense ouderen, eigen medewerkers en vrijwilligers langs nostalgische hotspots van Eindhoven. Walraven Sax steunt DoSocial met het merk Viva La Vida. Een aantal medewerkers hebben de ouderen een onvergetelijke dag bezorgd.

Het unieke van deze rally is dat de medewerkers en vrijwilligers van DoSocial deze ouderen rondrijden met hun eigen (lease)auto’s. Een echte eye catcher is de oude stadsbus DAF BBA 603 uit 1969.

Uitgerust met een routeboek, een moderne route-app en goede zin vertrok de bonte stoet van ruim 75 voertuigen al vroeg vanaf verschillende zorglocaties in Eindhoven. De route, die in samenwerking met Eindhoven247 speciaal is uitgestippeld, had een aantal nostalgische tussenstops zoals o.a. het Evoluon met een verrassing en eindigde bij de biologische Wasvenboerderij. Deze locatie is nog echt een Philips erfgoed. Philips is een merk waar de ouderen en rallyrijders een herinnering aan hebben. "Velen hebben zelf of kent wel iemand die voor Philips heeft gewerkt, het was een fantastische afsluiter voor deze nostalgische dag. We hebben hier met z’n allen het oogstfeest gevierd met een heerlijke biologische lunch vers van het land”, aldus Inge Dhaenens mede-organisator van dit event.  

Door dit initiatief hebben wij deze Eindhovense ouderen even uit de routine van alledag gehaald en bezorgden wij al deze mensen een blijvende glimlach op het gezicht!

Voor het complete album verwijs ik je naar: https://myalbum.com/album/d57I3hHchsn9

 


 

 

Do Social