Walraven Sax voegt Scavi & Ray en Salitos per direct toe aan haar assortiment

Walraven Sax kondigt aan per direct de nieuwe exclusieve distributeur te worden van Scavi & Ray en Salitos in Nederland. Zowel Scavi & Ray als Salitos zijn als gevestigde brands een perfecte toevoeging in het Walraven Sax assortiment.

Cinto Gersie, Director International Markets van MBG Global Brands GmbH licht toe:

“Wij zijn blij dat we een sterke en solide partner hebben gevonden voor de distributie van onze merken in Nederland. WS heeft een lang bewezen trackrecord van merken bouwen en een team dat streeft naar succes met de juiste kijk en aandacht voor premium kwaliteit. Deze gemeenschappelijke waarden tussen WS en MBG vormen de juiste basis voor een langdurige samenwerking.”


Bart Gijtenbeek, Managing Director van Walraven Sax is zeer enthousiast:
Het is altijd bijzonder als je merken mag vertegenwoordigen die alom gewaardeerd worden en al een ruime bekendheid genieten. Merken die een waardevolle aanvulling zijn en ook zeer goed passen binnen ons portfolio. Klanten zijn steeds meer op zoek naar de zekerheid van merken met een premium uitstraling en kwaliteit. Wij zien dan ook nog veel groei mogelijkheden en kijken dan uit naar een succesvolle samenwerking”.


Over Scavi & Ray en Salitos
Het merk SCAVI & RAY overtuigt door zijn ongeëvenaarde versheid, Italiaanse elegantie en compromisloze kwaliteit. Of het nu gaat om de premium  prosecco, de typisch fruitige mousserende wijnen of heerlijk evenwichtige grappas: de productfamilie staat voor een Italiaanse manier van leven en ongecompliceerd & ongekend genieten.

SALITOS is een internationaal en lange termijn verkoop succes. Dit premium  lifestyle product wordt nu verkocht in meer dan 56 landen over de hele wereld. Het relaxte merk gevoel van SALITOS verlekkert trendsetters en levensgenieters over heel de wereld. GENIET VAN DE SALITOS REPUBLIEK!

Over MBG Global Brands
Het ontstaan in 1993 markeerde het begin van een wereldwijd succesverhaal en de MBG-groep heeft sindsdien altijd een speciale plaats in de drankenmarkt gehad vanwege haar duidelijke groei-strategie. De innovatieve merken, het overtuigende conceptuele werken en de ongelooflijke dynamiek, zorgen ervoor dat ze sterke on- en off-trade merken over de hele wereld bouwen. De MBG-groep heeft 250 mensen in dienst, een jaaromzet van meer dan 200 miljoen euro en ze verkopen meer dan een miljoen hectoliter per jaar.

Over Walraven Sax
Walraven Sax is opgericht in 1823, gesitueerd in Breda en importeur van wijnen van absolute wereldklasse zoals Louis Roederer Champagne, Torres, Joseph Drouhin, Fonseca, Marqués de Riscal, Trimbach, Gallo Family Vineyards, Barefoot en prachtige spirit producten als Bushmills, Jose Cuervo, Amarula, Pallini, Ouzo12 en Nonino. Walraven Sax heeft een uitgebreid portfolio van omzet verhogende diensten en een solide reputatie in de markt betreffende het leveren van goede kwaliteit.

Voor meer informatie of vragen: 

Walraven Sax

Bart Gijtenbeek, Managing Director

Prinsenkade 5, 4811 VB Breda - Postbus 2069, 4800 CB Breda

Telefoon:            076 525 64 80

Email:                  customerservices@walravensax.nl

Internet:             www.walravensax.nl

 

MBG Global Brands

Cinto Gersie, Director International Markets

Oberes Feld 13, 33106 Paderborn, Duitsland

Telefoon:            +49 5251 / 546 1624

Email:                  gersie@mbg-online.net

Internet:             www.mbgglobal.net