Tijd voor bubbels!

e hebben weer een mooie selectie ‘mousserend’ voor je gemaakt om jouw gasten en klanten te verrassen in deze feestelijke periode…

SCHLUMBERGER

Een heerlijke nieuwkomer in het Schlumberger assortiment: Schlumberger On Ice. Ijskoud en toch zo verleidelijk fruitig. Speciaal voor de feestdagen verkrijgbaar in leuke geschenkverpakking met gratis glas. 

In oktober hebben we met een groep klanten en relaties Wenen bezocht om ons te wanen in de kelders van Schlumberger. Dit was zeker voor herhaling vatbaar dus wie weet gaan we volgend jaar nog eens met jou?!  

Klanten en relaties met wijnadviseur Jasper Kox in Wenen.

 

LOUIS ROEDERER

Wat je misschien niet ontgaan is, is dat Louis Roederer dit jaar uit is geroepen tot World’s Most Admired Wine Brand! Daar mag natuurlijk op geproost worden! Met deze nummer 1 champagne schenk je je gasten absoluut het allerbeste.  

Louis Roederer is dit jaar uitgeroepen tot World’s Most Admired Champagne Brand! Daar mag natuurlijk op geproost worden! Met deze nummer 1 champagne schenk je je gasten absoluut het allerbeste.  
Bekijk het champagne assortiment hier

*Wist u dat we nog wat extra allocatie Cristal hebben weten te bemachtigen dus ben er snel bij!

 

TORRES

Torres zou Torres niet zijn als ze in hun mooie portfolio geen mousserende wijnen zouden hebben, daarom een mooie selectie ‘sparkling wines’ uit Chili en Spanje:

Santa Digna Estelado  Een fantastische rosé bubbel gemaakt van een van de oudste druiven variëteiten uit het verleden. De País druif, geteeld door veel kleine boeren, was bijna vergeten maar is inmiddels herontdekt voor het maken van wijnen van zeer goede kwaliteit..

Cordillera Brut pinot noir  Elke ochtend in de Curicó-vallei komt de zon boven de Andes en begint het ritueel dat land en wijnstok verenigt. Deze mousserende wijn is gemaakt volgens de traditionele methode, met tweede gisting in de fles.

Vardon Kenneth  Deze speciale cuvée Esplendor van Vardon Kennett, wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde druiven uit de Torres wijngaarden Alt Penedès op 550 meter die met de hand worden geplukt. Deze Cuvée wordt emaakt volgens de Methode Traditionelle, Extra Brut

 

WEL BUBBELS, GEEN ALCOHOL!

Als er mee gebubbeld, maar ook geBOBt moet worden, hebben wij uiteraard mooie alcoholvrije alternatieven, denk aan de heerlijke Italiaanse bubbel van Toselli of de Scavi&Ray White Grape Sparkling wine 0.0%. Die laatste is verkrijgbaar in 75 cl fles maar ook in handige piccolo.

 

PROSECCO OF CAVA?

De populaire wijnen prosecco en cava sluiten het dit keer het rijtje. De prosecco van  SCAVI & RAY overtuigt door zijn ongeëvenaarde versheid, Italiaanse elegantie en compromisloze kwaliteit. Liever cava? La Iaia Nuría is tropisch en verfijnd en perfect voor elk proostmoment!