Stage CRM Marketing

Ben jij op zoek naar een stage waarin je meer leert over hoe je data kan gebruiken voor marketingdoeleinden? Dan zoeken wij jou!

Klantdata wordt binnen Walraven Sax steeds belangrijker. Met alle data die wij hebben willen wij de perfecte klantbeleving bieden. Om nog meer te kunnen doen met de beschikbare data zijn we op zoek naar een stagair(e).

 

Stagair(e) CRM Marketing (periode januari-juni/in overleg)
Voor de eerste helft van 2019 zijn wij bij Walraven Sax op zoek naar een CRM Marketing stagiair/stagiaire. Tijdens je stage help je mee het databasebeheer en kwaliteit te verbeteren om onze klanten (B2B) nog beter te kunnen bedienen. Je maakt KPI rapportages, beheert de e-mail marketing database en houdt de website up to date met nieuws en assortimentswijzigingen.  

JOUW PROFIEL
- HBO student in een relevante studierichting, bijv marketing of commerciele economie.
- Passie voor data en de benutting ervan voor marketing en commercie.
- Excel en Powerpoint beheersing
- Analytisch, zorgvuldig, resultaatgericht,  zelfstandig, ondernemend, zelfkritisch, team-player.
- Je kan snel schakelen en bent flexibel in het plannen en uitvoeren van je taken zonder je zorgvuldigheid te verliezen.
- Goede beheersing van de Engelse taal.

OVER ONS
Wij zijn een eigentijdse en snelgroeiende marketing- en verkooporganisatie met een breed aanbod wijnen en gedistilleerd. Enkele merken die wij binnen Nederland vertegenwoordigen zijn Gallo, Torres, AIX, Amarula en Bushmills. Onze organisatie is open en informeel en kent een no-nonsense mentaliteit.

Ben jij geïnteresseerd in deze stage? Stuur dan je C.V. en motivatie naar Bibi Haggenburg, bibi@walravensax.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Bibi Haggenburg, CRM Marketeer,  bibi@walravensax.nl, 076-5244470.