De favoriet van Sjoerd

Sjoerd is Key Account Manager Horeca en werkt vanuit ons kantoor in Breda.

"Deze keer aan mij de eer om mijn favoriete product uit het assortiment van Walraven Sax te presenteren. Ondanks dat ik heel graag wijn drink, kan ik minstens zo goed van een glas sterke drank genieten. Gelukkig hebben we binnen ons portfolio ook hele mooie spirits te bieden!

Persoonlijk ben ik echt een rum liefhebber. Mijn favoriet is de Borgoe 8YO. Een uitzonderlijk zachte en zeer smaakvolle donkere rum uit Suriname. Een prachtig land waar hele goede rum gemaakt wordt. De gave fles van Borgoe 8YO geeft deze spirit een fantastische uitstraling. Als ik mijn vrienden thuis een drankje aanbied, valt hun blik altijd direct op de Borgoe 8YO: “Mogen we die een keer proberen?”. Bij het proeven blijkt dan dat de rum nog mooier is dan zijn verpakking. Vaak blijft het dan ook niet bij één glas – tijdens dit soort spontane avonden worden de mooiste herinneringen geboren…

Je merkt het al – ik ben fan van de Borgoe 8YO uit Suriname. Dat mijn vrouw Surinaams is, staat hier overigens geheel los van.. ;-)

Als ik één tip mag geven? Proeven is geloven!"