50.000 Zuid Afrikaanse Rand gedoneerd aan ‘Starting Chance’!

De schenkwijnen van Blye Mense dragen niet voor niets deze naam. Met behulp van onze Zuid-Afrikaanse ambassadeurs Beryl en Paddy selecteren wij jaarlijks een goed doel waar wij een donatie aan doen. Voor iedere verkochte fles doneert Walraven Sax een bijdrage aan een goed doel. Dit jaar was dat stichting ‘Starting Chance’.

Benthe Gijtenbeek heeft tijdens haar bezoek in Zuid-Afrika samen met Beryl en Paddy een mooi bedrag van 50.000 Zuid Afrikaanse Rand mogen overhandigen. Dit komt neer op meer dan €3.100,-.
Stichting ‘Starting Chance’ zet zich in voor kansarmen die leven in de Townships door het bouwen van scholen en het bieden van lesmateriaal. 

In totaal ondersteunt 'Starting Chance' 4000 kinderen en 160 leraren met het trainings en faciliteitenprogramma. Op dit moment zijn ze druk bezig met het verbeteren van faciliteiten voor gehandicapte kinderen. 

"We zijn er om de toekomst voor de mensen in Zuid Afrika te verbeteren door kansen te creëren. Er is geen tekort aan vaardigheden in de arme gemeenschappen rond Kaapstad, het is de kans die ze ontbreekt". - Ian and Ali Corbett – Starting Chance Founders

Kijk voor meer informatie over dit goede doel op: https://www.startingchance.org.za