Torres wereldwijd beste merk!

Nr 1 of The World’s Most Admired Wine Brand 2017!

Torres is door het prestigieuze Engelse wijnmagazine Drinks International verkozen tot ’s werelds meest gewaardeerde wijnmerk in 2017.

Ieder jaar vraagt Drinks International aan wijnprofessionals vanuit de hele wereld om hun mening te geven over de beste wijnmerken. Criteria hierbij zijn: consistentie of verbetering in kwaliteit, typiciteit van de regio, marketingstrategie, verpakking etc. Met deze antwoorden stelt Drinks International  jaarlijks een lijst samen van de 50 meest gewaardeerde wijnmerken.

Voor de derde keer staat Torres op de eerste plaats van ‘World’s Most Admired Wine Brands’. Met de eerste plek op de lijst laat Torres beroemde namen achter zich als Penfolds, Concha y Toro en Château Margaux. 

Torres bestaat al bijna 150 jaar en is nog steeds een familiebedrijf. Het wordt op dit moment geleid door de vijfde generatie Torres. Deze eerste plek is een erkenning voor hun continue inspanning om eerste kwaliteit wijn te leveren, beginnend in de wijngaard en eindigend bij de klant in het glas.

Ook ons prestigieuze wijnhuis Guigal is op nr. 6 beland in de lijst én het fameuze Cavit heeft een plaatsje verworven op nr. 47 in de top 50. Wij zijn er trots op dat we deze merken mogen vertegenwoordigen. 

Wil je meer informatie over de wijnen van Torres, Guigal of Cavit, neem dan gerust contact op met onze afdeling Customer Services op tel. 076 525 64 80.